Buitenhaarden op gas

Overweegt u om een buitenhaard aan te schaffen op gas? Wilt u ’s avonds lang buiten kunnen zitten met een sfeervol vlammenspel? Op deze site vindt u alle informatie omtrent buitenhaarden op gas.

De warmte en sfeer van een buitenhaard op gas
De tuinhaard brengt sfeer en warmte op uw terras, ongeacht het seizoen. Buiten eten en lang natafelen is heerlijk en kan met een buitenhaard ook als het wat frisser wordt in de avonduren. Met de buitenhaard op gas maakt u het terras een verlengstuk van uw keuken of huiskamer.

Voordelen van een buitenhaard op gas
Een open haardvuur op het terras of in de tuin zorgt voor een aangename sfeer. Wanneer u kiest voor een buitenhaard op gas, heeft u met één druk op de knop al een heerlijk vuur. Deze veilige en eenvoudig te bedienen warmtebron is ook nog eens een eyecatcher in de tuin als u kiest uit een van de nieuwste design modellen. Wanneer u op het terras een inbouw openhaard overweegt, is de gashaard een uitkomst. Deze behoeft geen rookkanaal en is daarom makkelijk te installeren. De buitenhaard op gas doet optisch ook zeker niet onder voor een echt knapperend vuurtje met houtblokken.

Aanbod en ontwerp van buitenhaard op gas

Er is een groot scala aan ontwerpen van buitenhaarden op gas op de markt. De gasfles kan overal op worden aangesloten dus keuze te over: rond, vierkant, groot, klein, inbouw, vrijstaand, u kunt er zelfs voor kiezen een gashaard in te laten bouwen in uw tuintafel om optimaal te genieten van een avond rondom het vuur.

   


Voor meer informatie: www.UW-haard.nl