Buitenhaard merken

Bent u zich aan het oriënteren over de aanschaf van  een buitenhaard? Heeft u het aanbod van de verschillende merken al vergeleken? Op de website UW-haard.nl vindt u alle aanbieders van buitenhaarden netjes op een rij.

   

Aanbod van buitenhaarden

Er is een groot aanbod aan buitenhaarden op de markt. Ook van bekende en gerenommeerde merken uit de haarden branche zoals Boley, ABK Innovent, Zeno, Tulp en Faber. Elk verschillend in design, materiaalkeuze en vorm van haard. Traditioneel hout gestookt of een comfortabele gashaard. In modern RVS of duurzaam cortenstaal. Strak of sierlijk. Vrijstaand of ingebouwd of met geïntegreerde BBQ. Aanbod te over en voor elk budget.

Onderscheid in de buitenhaarden merken

De merken onderscheiden zich voornamelijk van elkaar door materiaal keuze. Boley maakt  knappe haarden van RVS met als resultaat strakke design buitenhaarden. Haardexpert Zeno fabriceert de tuinhaarden voornamelijk van Cortenstaal, een duurzaam materiaal met een prachtige roestkleur. Natuurlijk en sfeervol. Faber richt zich op de gashaard. Voor buiten is dit veilig en ze zijn makkelijk te verplaatsen. En ABK Innovent heeft de stoere ‘activiteiten’ buitenhaard waarop je kunt BBQ-en. In de open vuurschaal van ABK Innvovent kun je ouderwets vuurtje stoken. Op één puntje is er geen onderscheid te vinden: alle tuinhaarden brengen warmte en sfeer met zich mee voor een heerlijke zomeravond.

Buitenhaard die bij jou past

Op het gebied van buitenhaarden is dus voor elk wat wils. Kijk goed naar uw persoonlijke wens als u een buitenhaard aanschaft. Is het juist voor sfeer of is de warmte van de haard belangrijker. Wilt u erop kunnen BBQ-en of liever inbouwen op het terras. Want uiteindelijk is er voor ieders wensenlijstje een passende buitenhaard.

Kijk voor meer buitenhaarden en informatie op: www.UW-haard.nl